Радев поздрави Макрон за преизбирането му за президент

Победата е доказателство за качествата Ви, написа държавният глава
Обновена: 25 апр 2022 10:05 | 25 апр 2022 09:33, Анисия Иванова
48
Радев поздрави Макрон за преизбирането му за президент
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Българският държавен глава Румен Радев поздрави Еманюел Макрон по случай преизбирането му за президент на Френската република, съобщиха от прессекретариата на Президентството.

В поздравителния си адрес Румен Радев посочва, че изборната победа е красноречиво доказателство за държавническите качества на Еманюел Макрон в момент, когато Европа и светът са изправени пред нови предизвикателства.

„България високо цени традиционно добрите отношения на приятелство и сътрудничество с Френската република, основани на споделените ни ценности, отличното взаимодействие в рамките на Европейския съюз и НАТО и общите ни стремежи за изграждането на единна, силна и солидарна Европа“, подчертава българският президент.

Румен Радев изразява увереност, че в период на глобални предизвикателства България и Франция ще продължат да работят заедно за защита на универсалните човешки права и за осигуряване на сигурно и перспективно бъдеще за гражданите на двете държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ти напомня само,че Макрон е избран с хартиени бюлетини,не като теб Мадуро.
35
7
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
макарона няма никакви качества назначен е на този пост от капитала от впк нафранция оръжие и печалби наследниците на марзилезата каква пародия
34
1
 
11
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Товарищ радеФ с много по-голямо удоволствие би поздравил Люпен, поради топлите и връзки с Касапинът от Буча и защото и тя като него смята че "Крим е руски" ... !!!
33
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да е жив и зрав Радев и Божков също!
32
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Победата е доказателство, че е човек на Ротшилд.
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До31 . И защо да ни информират с пълни подробности. По хоризонт сутринта ни запознаха с протестите с опит за убииство на полицай от двама протестиращи. Но нищо не се казва имали протести в Москва срещу репресивния режим на Путин.
30
8
 
1
 
! Отговори
Румен от Слатина преди 2 години
Браво на президента.
29
3
 
3
 
! Отговори
ДО 31 преди 2 години
В България всички Медии са в Цензура по-жестока от тази в Русия . Прави ли ви впечатление че се предават Новини само от ВСУ на Украйна и други Новини НЯМА - Нито Международни , Нито Вътрешни от България .
28
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо, никой не обелва дума за размирици във Франция? Има клипове, как полицията бие протестиращи.
27
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А аз не, мразя банкерчето на Родшилд.
26
6
 
9
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
Загубата на льо Пен еоще една загуба за поддръжниците на пууутин. победата на Макрон е и за славата, и победата на Украйна!
25
3
 
2
 
! Отговори
Народеее!!!! преди 2 години
От едно котило са как няма да бърза да го поздрави!
24
14
 
0
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 години
Трябва да се промени Конституцията - Радев да има право на Трети Мандат .Той се очертава Най-Успешния Президент на България след Първанов . За критиците - Първанов вкара България в НАТО и ЕС , човека имаше мечта и работеше по нея , докато не се появи САЩ Посланика и Борисов - АЕЦ Белене , Южен Поток , Бургас - Александруполис , Македония да е Българска .
23
1
 
13
 
! Отговори
Тенгри Кан преди 2 години
Мунью Каунью Узунью;)))
22
2
 
14
 
! Отговори
Факт преди 2 години
На Макрон поздравлението от някакъв си руски агент му е на баба му през...
21
4
 
4
 
! Отговори
До 25 преди 2 години
Ха ха те са много зависими и жалки дори .Показват дават лидери на Ислямска държава а войната в Украйна има една гледна точка .Некои от тях не отива да види проблемите на обикновените хора всичко е цветя и рози и много пачки .Да оспорят ако могат
20
2
 
16
 
! Отговори
До журналистите преди 2 години
Нали преди години непрекъснато питахте, къде е първата дама? Сега защо мълчите? Нали сте независими? Радев, къде и защо скри първата дама? Като изостави семейство и деца с какво ги замени набързо. Срамно но ги замени с най най отявлената парясница в България. Затова не ме поучавай и не ми разказвай врели некипели, първо погледни себе си! Ако се виждаш, де!
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще кажа на мама.
18
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ееех, мислите че Радев е с Путин, но е с нацистите. Всячески държи народа с НАТО и ни въвлича я война.На кой приет закон сложи ВЕТО? НА НИТО ЕДИН! В ход за нацистите!
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На следващите избори без машини за гласуване. Всичко ще потрошим да знаете.